AKCIÓ: az egyedi 1000 db-os Óriás Puzzle, most 13990 helyett csak 9990 Ft! Tudj meg többet!

A legjobb fényképes párna ötletek gyerekszobákba


A gyerekszoba a gyerekek saját birodalma, a mesék, játékok és az öröm kicsi világa. Ezekre a szobákra is igaz, hogy minél személyesebb, annál komfortosabb. Ezt a személyességet pedig akár egyedi fotókkal ellátott tárgyakkal, például párnákkal is elérhetjük.

A gyerekszoba komfortja

A gyermekkorhoz utólag számos meghatározó emléket kötünk, sok olyat is, melyek akkoriban talán nem is tűntek annyira jelentősnek. A gyerekszoba például éppen egy olyan tényező, mely lényegében keretet ad a gyermekéveknek, azonban aktuálisan csak a komfortos közeget és a biztonságot érzékeljük. Emellett pedig természetesen a játék végtelen lehetőségeit is, hiszen egy ilyen szoba elsősorban arról szól, hogy őszintén tudjunk gyerekek lenni a falai között és hogy igazán otthon érezzük magunkat benne. 

A gyerekszoba persze idővel átalakul és ahogy mindenki felnő, úgy a saját környezete is vele együtt változik. Ami azonban állandó, az a személyesség, hiszen a saját környezetünk leginkább a saját elképzeléseinket, gondolatainkat és érzéseinket hivatott tükrözni, hiszen ez képes csak garantálni a maximális komfortot. Ez természetesen különböző tárgyakkal is elősegíthető, melyek közül mindenképpen érdemes kiemelni a fotók erejét, hiszen ezek saját emlékeinket rögzítik. A gyerekek számára pedig kifejezetten fontos tárgy lehet akár egy fényképes párna is.

Első igazi emlékeink

Gyerekkorunk során számos olyan élmény ér minket, mely ilyen vagy olyan formában még hosszú évekig velünk marad. Ezekre akár felnőttként is jólesik visszaemlékezni, ez ráadásul jelentőségüket is jól jelzi, hiszen nem ok nélkül maradnak velünk. A család és az otthoni közeg mellett pedig akár bizonyos rajzfilmfigurák, állatok vagy egyes motívumok is fontosak lehetnek. A gyermeki rajongás pedig sok esetben azzal is együtt jár, hogy a kedvenc figurákhoz kapcsolódó tárgyakkal vesszük körbe magunkat. 

Egy fényképes párna e tekintetben is jó ajándék lehet, hiszen az, hogy mi jelenik meg a párnán, lényegében abszolút rajtunk múlik. Adott esetben akár egészen egyedi tárgyakat is készíthetünk ezáltal, egy saját fénykép, egy rajz vagy valamilyen online elérhető kép felhasználásával. A fényképes párna ráadásul valóban egészen személyes ajándék, hiszen az ágynemű részeként is felhasználható, ezzel abszolút privát közegbe helyezve azt.

Tippek a legjobb párnákhoz

A fényképes párna megtervezése talán sokak számára ijesztő lehet, ám a Sooters oldalán ez is legalább annyira egyszerű, mint a fotónyomtatás. Az oldalon ugyanis több sablonból is választhatunk, így akár egyetlen fotóval vagy több képpel, kollázsszerűen is elkészíthetjük az egyedi párnát, de akár arra is lehetőség van, hogy a teljes huzatot betakaró, nagyobb méretű képekkel dolgozzunk. A mi feladatunk tehát elsősorban az, hogy kiválasszuk melyik fényképes párna lesz a megfelelő, illetve kiválogassuk hozzá a képeket. 

A weboldalon természetesen különböző inspirációkat is találhatunk, illetve a termékek képein keresztül azt is láthatjuk, hogy milyen fényképes párna készül majd a saját fotóinkból és az általunk kiválogatott képekből. Az ilyen jellegű személyes ajándékok pedig a legtöbb gyermek számára valóban sokat jelentenek, hiszen játékok jönnek és mennek, de az ilyen típusú, abszolút egyénre szóló, kreatív meglepetések akár a kedvenc tárgyukká is avanzsálhatnak, melyek nélkül szinte egy tapodtat sem tesznek majd. A fényképes párna erre is képes lehet.